Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Ovo su znaci da je tvoj seksualni život „truba“
 
 

Ovo su znaci da je tvoj seksualni život „truba“

Voliš partnera sa kojim si u braku ili u vezi, lepo se slažete, dobro zabavljate. A kakav je seks? Evo znakova koji ukazuju na to da u vašem krevetu baš i nije kako treba.

Niste fokusirani

„Da li sam isključila rernu?“, „Kada sutra imam prvi sastanak“… ako vam se ovakve i slične misli vrzmaju po glavi tokom vođenja ljubavi, vreme je da stavite prst na čelo. Normalno je da misli lutaju, čak i kada radimo „ono“, ali ne i da nas brinu svakodnevni problemi.

Smarate se

Umesto duboke povezanosti sa partnerom tokom seksa, vi brojite minute do kraja i vodite unutrašnji monolog: „Hoće li već jednom da završi! Za deset minuta mi počinje film na TV!“. Komentar nije potreban.

Odmah se oblačite

Nakon nekoliko minuta potpune intime sa partnerom, čim jedno od vas dvoje doživi vrhunac, ustajete i oblačite se. Ovo je ozbiljan znak da u vašoj vezi nedostaje opuštenost i da niste komforni u blizini partnera. Možda ste nesigurni u sebe? Bilo kako, na tome treba da radite, zajedno. Dobar seks zahteva odsustvo stida i međusobno razumevanje.

Ne eksperimentišete

Vaš seks uvek počinje i završava se na isti način? Ne menjate poze, mesta na kojima vodite ljubav? Vaša veza je zaista siromašna. Dobar seks omogućava da budete dovoljno otvoreni za testiranje novih poza, seksi igračaka, lubrikanata, različitih delova životnog prostora. „Kama Sutra“ postoji sa razlogom i, verujte, niko ne želi da bude samo dole ili samo gore do kraja života.

Jedno mislite, a drugo radite

Dok vodite ljubav zamišljate grupni seks, seks u automobilu, kako vezujete partnera… Ovakve misli nisu razlog za uzbunu ukoliko se javljaju povremeno, ali ako se to ponavlja… Ako želite da probate nešto novo predložite to partneru. Komunikacija je temelj dobrog seksa. Ako ste uplašeni ili se stidite da izrazite svoje najdublje želje, vaš seksualni život nikada neće biti bolji.

Izvor:Mondo

Foto: Engin Akyurt

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži