Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Šta novom dečku pokloniti za Novu godinu?
 
 

Šta novom dečku pokloniti za Novu godinu?

Kupovina poklona dečku s kojim ste se nedavno smuvali može da bude škakljiva. U tom slučaju postoje stvari koje smete, ali i one koje pod obavezno morate da zaobiđete u kupovini.

 

Kada poklanjate, morate dobro da razmislite najpre o tome šta taj poklon predstavlja, ali i koliko se taj poklon uklapa u ličnost čoveka kojem ga darujete. Pokloni nisu samo puki znak pažnje, već otkrijavaju osećanja osobe koja daruje. Baš zbog toga se i treba potruditi oko kupovine za dečka s kojim ste od nedavno u vezi, jer svaka pogrešna odluka bi mogla da mu pošalje pogrešnu poruku.

Šta smete, a šta ne smete da mu poklonite?

Dobar poklon: Sitnica koja pokazuje da ste razmišljali o njemu, nešto što je polu-lično, ali još uvek dovoljno neodređeno da bi to mogli da poklonite i nekom drugom, na primer svom prijatelju.

Loš poklon: Veliki poklon propraćen velikim gestom. U filmovima je romantično, u dugim vezama isto, ali u vezi koja je tek počela može da deluje jako usiljeno i obavezujuće.

Dobar poklon: DVD izdanje njegove omiljene serije. Na prvim dejtovima ste sigurno saznali šta voli da gleda, a ovo je dovoljno zanimljiv poklon koji ne pokazuje preteranu prisnost.

Loš poklon: DVD plejer na kojem može da gleda svoju omiljenu seriju, jer može da stekne utisak da pokušavate da mu se uvalite u stan.

Dobar poklon: Odvedite ga na večeru. Fino ćete jesti, družićete se, a sve će delovati kao običan dejt.

Loš poklon: Romantičan vikend za dvoje. Romantični vikendi su ipak za parove koji su zajedno već duže vreme.

Dobar poklon: Kupite mu nešto za piće ili nešto jestivo, na primer, poklonite mu kutiju keksa koje ste sami ispekli.

Loš poklon: Nemojte mu kupiti skupu bocu viskija za koji znate da želi da ga proba, jer će i on znati koliko ste ga platili pa može da to ukapira kao da ste se preterano zagrejali.. Samo polako, ima vremena i za viski i za sve ostalo.

 

Izvor:Telegraf.rs/Index

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži