Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex 10 znakova da ste prestali da je zanimate
 
 

10 znakova da ste prestali da je zanimate

Iako je iskrenost temelj svake veze, često se dešava da žene prećutkuju probleme i emocije, naročito u trenucima kada znaju da se vezi bliži kraj.

Žene često prećutkuju probleme u vezi o kojima bi trebalo pričati naglas. Iako znaju da je iskrenost uvek na prvom mestu kada su muško-ženski odnosi u pitanju, neretko se dešava da dame kriju emocije i osećanja u trenucima kada osete da je vezi došao kraj.

Kako vam se ne bi dogodilo ništa slično i kako vas žena ne bi iznenadila stavljanjem tačke na vaš odnos, obratite pažnju na njeno ponašanje. Nekoliko je stvari koje mogu da vas nateraju da stavite prst na čelo i daju vam do znanja da ona više nije zainteresovana, kao što je to bila na početku veze.

Izbegava susrete


Navodi različitije razloge zašto ne možete da se vidi sa vama? Ne uzvraća pozive i ne odgovara na poruke? Daje sve od sebe da ostanete na dobroj udaljenosti? Ako je vaš odgovor potvrdan na barem jedno od ovih pitanja, postoji dobra šansa da za nju više ništa nije posebno.

Bira druge umesto vas


Ne tako davno sve slobodno vreme želela je da provodi sa vama, a sada kao da bira samo ono što je drži daleko od vas? Ako ste primetili da se tako ponaša, to je znak da su se u raj doselili problemi.

Neobjašnjive promene ponašanja

Ako njena ljubav odjednom izgleda više kao sažaljenje i ako, kada ste s njom, imate osećaj kao da ste s potpunim strancem, pod hitno treba ozbiljno razgovarati o promenama do kojih je došlo.

Živcira je sve što radite


Sasvim je moguće da s njene strane više nema ljubavi. Pokušava da sakrije svoju krivicu i izmišlja probleme tamo gde ih nema? Jasno je da je odlučila da raskine, ali ima potrebu da prikupi još dokaza za svoje krupne postupke.

Izbegava svaku vrstu intimnosti

Izmiče se svaki put kada pokušate da joj se približite, s vama više ne deli intimne tajne, izbegava držanje za ruke u javnosti… spisak sličnih stvari je poduži, a one su znak da se više ne oseća prijatno kada je u vašem društvu.

Ne razgovara o budućnosti

Kada devojka ne priča o zajedničkoj budućnosti, to je znak da razmišlja o raskidu. Smatra da je besmisleno raspravljati o nečemu što se neće dogoditi i što ne planira. Vrlo jasno.

Priča o prijateljstvu nakon ljubavi

Ukoliko s vremena na vreme pomene pozitivne strane raskida, vrlo je moguće da ga ima u planu i da vas priprema za ono što uskoro sledi.

Nerado vas predstavlja kao dečka

Pred novim ljudima koje upoznajete izbegava da vas predstavi kao svog dečka? Ako vas predstavlja kao svog prijatelja, razmislite o razlozima takvog ponašanja.

Izvor:Telegraf.rs

Image by 99mimimi from Pixabay

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži