Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Neuništiva Impreza
 
 

Neuništiva Impreza

imprezaVozeći Subaru Impezu STI na trci kanadskog reli šampionata, Leonid Urličič (Leonid Urlichich) izgubio je kontrolu nad vozilom pri brzini od 225 km/h i udario zadnjm krajem u banderu pored staze, da bi odmah zatim nastavio trku i - stigao na cilj kao drugoplasirani.

Ipak, za Urličiča, poznatijeg pod nadimkom Crazy Leo, prva trka kanadskog reli šampionata 2012. mogla je da se završi mnogo tragičnije.

Njegov Subaru zaneo se na jednom pravcu na stazi prekrivenoj snegom, nakon čega je automobil počeo da se nekontrolisano okreće.

Ta rotacija ga je verovatno i spasla, jer se vozilo okrenulo za 180 stepeni i udarilo u stub svojim zadnjim krajem, a Urličiču je pomoglo i to što je snežni pokrivač pored puta neposredno pre udarca malo usporio njegov automobil.

Nakon udesa, automobil se odbio nazad na stazu, a kada je čuo glas suvozača koji je nastavio da mu daje instrukcije kao da se ništa nije dogodilo, Leo se uprkos ozbiljnom oštećenju na vozilu vratio u trku i završio je na drugom mestu.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');