Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Kolumna Bloger u pokušaju Njemački online u školi Njemački preko skajpa
 
 

Njemački online u školi Njemački preko skajpa

U ovom blogu bavićemo se time kako naučiti njemački preko online sajtova. Najpre preporčujemo Schubert Verlag Online-Aufgaben Deutsch als Fremdsprache link . Idealno bi bilo da se nabavi i njihov udžbenik „Begegnungen Deutsch als Fremdsprache A1+“, ali nije obavezno.

 

Vežbe su sjajne kako za volabular tako i za gramatiku, sve su u formi malih testova i odmah se vrši provera naučenog. Sledeći, za vežbanje gramatičkih pravila u nemačkom jeziku, izuzetno efikasano je raditi i vežbati na sajtu mein-deutschbuch.de. Sve što je potrebno da naučite i provežbate iz gramatike njemačkog jezika, postoji na ovom sajtu, online vežbanja i u pdf.formatu.

Konačno za one, koji ipak žele da imaju objašnjenja na srpskom jeziku, evo predloga Goethe-Verlag srpsko-njemačke online vežbe, grupisane po nivoima znanja. Škola jezika njemački preko skajpa organizuje privatne časove njemačkog preko skajpa. Sve što vam je potrebno jeste skajp nalog.

Njemački online je najbolja metoda učenja nemačkog jer vam omogućava štednju vremena na dolascima i odlascima u školu i predstavlja budućnost učenja jezika. Za sve detaljnije informacije možete posetiti našu web stranicu http://germanonlinelessons.net/rs