Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Sajamske manifestacije Zvanično otvaranje dečijeg sajma "Zimska čarolija"
 
 

Zvanično otvaranje dečijeg sajma "Zimska čarolija"

Ovom prilikom pozivamo Vas na zvanično otvaranje dečijeg sajma “Zimska čarolija 2022”, koje će se održati u PETAK 23.decembra 2022. godine u 12h na Šumadija sajmu.

 

Prisutnim posetiocima, izlagačima i novinarima obratiće se :
- Direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn
- Direktor SPD. Radnički Kragujevac, Bratislav Uraković
- Dok će Sajam zvanično otvoriti, ispred grada Kragujevca, predsednik skupštine, Miroslav Petrašinović

Najveća dečija manifestacija u regionu – ŠUMADIJA SAJAM KRAGUJEVAC

DA OVA ZIMA BUDE PRAVO UŽIVANJE…

Tradicionalna manifestacija Dečiji sajam ‘’ Zimska čarolija“ , a ove godine pod parolom “ Moj grad, moj klub”, biće održana na Šumadija sajmu u Kragujevcu u periodu od 23. do 25. decembra 2022. godine.
Ove godine najlepši sajam namenjen deci “ Zimska čarolija 2022” je pod sloganom „Moj grad ,moj klub”,a GENERALNI SPONZOR manifestacije je SPD Radnički Kragujevac.

Na Sajmu ce biti predstavljeni brojni proizvodi za najmlađe, dečija garderoba, igraonice, škole sporta, umetnička društva, plesne grupe, dečija biblioteka, Diznijevi junaci, prodavnice igračaka, zabavni parkovi…

Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom zabavnom program na bini, VELIKI GRADSKI MASKENBAL i brojne nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljive sadržaje. I ovog puta, kao i svake godine, dečiji sajam će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja.

Ulaz je slobodan. Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00 časova.
Pokrovitelj manifestacije, grad Kragujevac.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži