Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Infinity Quintet na Univerzitetskoj letnjoj sceni
 
 

Infinity Quintet na Univerzitetskoj letnjoj sceni

Koncertom kamernog sastava Infinity Quintet 26. avgusta 2013. sa početkom u 19.30 sati godine biće otvoren muzički program druge sezone Univerzitetske letnje scene.

Infinity Quintet su Ivana Mandić (violina), Vladimir Uratarević (violina), Ivan Simeunović (violina), Ana Jovanović (viola) i Nevena Konjević (violončelo).

Infinity Quintet je pomalo neobičan kamerni sastav. Potekli iz klasičnog muzičkog obrazovanja, istražujući zvuk i primenu gudačkih instrumenata van klasične muzike, došli su do originalnog zvuka koji je najviše uslovljen njihovim originalnim aranžmanima. Kvintet izvodi cover-e raznih bendova i različitih umetnika/kopmozitora (od A.Piazzolla pa do Iron Maiden ili progressive rock obrada) a uskoro će najaviti i originalne kompozicije.

Šira publika imala je priliku da ih čuje u emisiji “Ja imam talent” gde su premijerno izveli originalan aranžman, triptih of Requiem For A Dream, Sweet Dreams and Eye Of The Tiger i u tri minuta pokazali šta je prava energija gudača.

Posetioci Univerzitetske letnje scene imaće priliku da u Parku rektorata Univerziteta u Kragujevcu, u ponedeljak 26. avgusta 2013. godine sa početkom u 19.30 sati, čuju kompozicije poput Oblivion, Ain't No Sunshine, Here I go again, Black Magic Woman, Futureal, Sweet Child O' Mine, The Unforgiven...

Programski odbor Univerzitetske galerije poziva sve građane, studente i zaposlene na Univerzitetu u Kragujevcu, da u ovoj večeri budu deo humanutarne akcije "Pomoć za Anu" i doniraju novac neophodan za lečenje Ane Živković, asistentkinje Filološko-umetničkog fakulteta.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži