Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Silicone Soul i DJ Ian Pooley u Zastavinoj bašti
 
 

Silicone Soul i DJ Ian Pooley u Zastavinoj bašti

love festU organizaciji Lovefesta, muzičkog festivala iz Vrnjačke Banje u petak 20. i subotu 21. jula biće održane promotivne žurke u Zastavinoj bašti povodom predstojećeg festivala koji se ove godine održava od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Svi obožavaoci house muzike i Lovefesta imaće priliku da se uz Silicone Soul i DJ Ian Pooley-a provedu u Kragujevcu i zagreju za ovogodišnji Lovefest.

Pred domaćom publikom priliku da nastupe su dobila i dva kragujevačka DJ-a izabrana putem Lovefest konkursa „Mlade nade“. U petak 20. jula, nastupiće DJ Fascenario dok će DJ Nikola Milić nastupiti drugog dana promo žurki.  

Lovefest se ove godine održava šesti put na prostoru vrnjačke Letnje pozornice. Ove godine prvo veče festivala nastupiće jedan od najpoznatijih britanskih DJ-eva James Zabiela, dok će mu podrška biti nemački DJ Alex Niggemann i beogradski Dj Miloš Pavlović. Danski DJ Noir predstaviće se banjskoj publici drugo veče, a pre njega nastupiće dvojac iz Niša Don’t i trstenički Kind of Man. Kao i prethodnih godina poslednji dan festivala rezervisan je za domaću muzičku scenu, a ove godine nastupiće Darkwood Dub, MVP, Sinestezija i S.A.R.S.

Dvodnevna karta za Lovefest promo žurku iznosi 500 RSD, a karta za sve tri večeri Lovefest-a dostupna je po ceni od 1.200 RSD. Svi posetioci koji prethodno kupe kartu za Lovefest moći će besplatno da uđu na promotivne žurke u Kragujevcu.

Izvor: thelovefestival.org

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži