Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Muzički spektakl I i II večeri Šumadija festa 2015 (FOTO, VIDEO)
 
 

Muzički spektakl I i II večeri Šumadija festa 2015 (FOTO, VIDEO)

Sve je bilo spremno za spektakl I večeri Šumadija festa 2015. Ulazi su otvoreni od 19 časova. Program počinje od 19 i 30 sati i II večeri.

Bina pre otvaranja ulaza

Nakon preuzetih karata na biletarnici Hale Jezero ekipa portala KragujevacOnline.rs uputila se u pravcu bine gde je na sceni već bila grupa ZAA i mi smo bili ZA dobar provod.

Krenulo je ZAAgrejavanje, publika je bila vesela od samog početka i pristizala u sve većem broju. Bend ZAA iz Kruševca je svojim autentičnim muzičkim nastupom koji čini miks različitih stilova – od ska i daba, do post roka, džeza i panka, učinio da se publika u Hali Jezero jedinstveno razdrma. Sanja Vučić, vokal benda, je bila vidno energična na sceni prenoseći pozitivnu energiju na publiku. Očekivao se PARNI VALJAK na sceni posle odličnog nastupa ZAA.

PARNI VALJAK JE NA SCENI...Kragujevačka publika ih je pozdravila velikim aplauzom dok je Aki odmah krenuo sa pesmom. Između već poznatih hitova pevač se obratio publici i rekao kako je ovo njihov nastup kojim proslavljaju 40 godina postojanja. Pre izvođenja dobro poznate pesme Zastave, Aki je rekao da ih je ljubav održala sve godine.

Pored poznatih pesama PARNI VALJAK je predstavio svima po prvi put novu pesmu Samo ti .

Nakon prve odjave i zahvaljivanja publici grupa PARNI VALJAK je još jednom izašla uz veliki aplauz i Aki je otpevao jos tri pesme. Na kraju su završili nastup sa pesmom Sve jos miriše na nju.

Nakon nastupa usledila je pauza, koju je nasa novinarska ekipa iskoristila za intervju u posebnom odeljku koji je opremio generalni sponzor  ovogodišnjeg Šumadija festa.

Nakon intervjua, koji ćemo objaviti na portalu posle II večeri Šuma festa 2015, nastavilo se u dobrom ritmu uz Big Bend Dejana Petrovića.

Muzika koja pokreće svet! U vrtlogu dobrih vibracija uz zvuke trube, muziku Srbije i Balkana koja ostavlja bez daha i reči, slušali smo i svetske rok hitove prerađene od strane trubačkog ansambla.

Odlična organizacija za PRAVI SPEKTAKL I večeri !!! Ono što je publiku okupilo u velikom broju II večeri Šuma festa 10.10.2015. prema rečima organizatora nikad bolja SUBOTA u Kragujevcu: RIBLJA ČORBA, BG SINDIKAT, BAD COPY, WHO SEE, NIKOLA ANIČIČ NIKOLARN, BOUNCE, NESHA BEAT BOX, DJ LUCKY.

Druge večeri bilo je nešto više publike, jer se primetilo da ispred bine nije bilo mesta kada se očekivalo da RIBLJA ČORBA izađe na binu.

Bora zvani Čorba je imao odličan nastup što se moglo primetiti po uzvicima publike koja je bila vidno oduševljena pevajući pesme zajedno u isti glas. Njegov stajling nije mogao ostati neprimećen, nosio je crvenu majicu sa likom revolucionara Čegevare.

Nakon nastupa RIBLJE ČORBE pristizala je mlađa publika koja je kasnije uživala u nastupima Bad Copy, Who SEE i Sindikata...


Bad Copy grupa u svom prepoznatljivom stilu zabavljala je publiku svojim hitovima. Pesma ESI MI DOBAR je posebno dobro zvučala što se primetilo i po objavi organizatora fb stranici Šuma festa.

Crnogorski WHO SEE u formi na sceni Šuma festa 2015

Slikanje fanova iz publike sa grupama nakon nastupa nije izostalo, čak je bilo u znatnoj meri što smo ocenili kao dobar odnos sa publikom na kraju. Do samog kraja za provod su bili zaduženi NIKOLA ANIČIČ NIKOLARN, BOUNCE...

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži