Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi JKP ''Parking servis Kragujevac'' - U funkciji sistem video pauka
 
 

JKP ''Parking servis Kragujevac'' - U funkciji sistem video pauka

parking servisObaveštavamo Vas da je počev od 03.05.2012.godine u potpunoj funkciji sistem video pauka koji smo realizovali u saradnji sa MUP-om Saobraćajnom policijom i Komunalnom inspekcijom. Uvođenjem pomenutog sistema omogućiće se efikasniji rad ''pauk službe'' JKP''Parking servis Kragujevac'', a izbećiće se bilo kakva selektivnost u odnošenju vozila s obzirom na neke od primedbi koje su postojale od strane naših sugrađana, a i uticaće na smanjenje troškova.

Kragujevac na taj način dobija uređeni sistem koji u radu sa saobraćajnom policijom već imaju Beograd, Novi Sad i Požarevac, a prvi smo Grad u Srbiji gde će takav rad biti i sa komunalnom inspekcijom.

Celokupna investicija vredna je oko 700.000,00 dinara sa PDV-om i odvijala se u dve faze: nabavka neophodne opreme i softvera koji prati ceo sistem.

Sistem video pauka je u potpunosti u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja.

Izvor: JKP "Parking servis Kragujevac"

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži