Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Hapsenja zbog teskog ubistva u pokusaju
 
 

Hapsenja zbog teskog ubistva u pokusaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nekoliko sati nakon izvršenog teškog ubistva u pokušaju, uhapsili osumnjičene D. D. (24), P. Š. (22), U. Đ. (22) i A. G. (21), svi iz Kragujevca i odredili im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Postoje osnovi sumnje da su oni, 12. novembra 2016. godine, dva sata posle ponoći, u neposrednoj blizini Prve kragujevačke gimnazije, fizički napali petnaestogodišnjeg Kragujevčanina i naneli mu ubodnu ranu nožem u predelu leđa. Nakon toga napali su još dvojicu mladića (17 i 20 godina) i takođe im nožem naneli ubodne rane po leđima i rukama. U Kliničkom centru u Kragujevcu je utvrđeno da je petnaestogodišnjak zadobio tešku telesnu povredu i on je zadržan na daljem lečenju, dok su druga dvojica zadobili lake telesne povrede. Nakon izvršenog krivičnog dela D. D., P. Š., U. Đ. i A. G. su se zabarikadirali u iznajmljenom stanu u obližnjoj zgradi.

Policija je blokirala sve ulaze i posle brze i efikasne akcije uhapsila osumnjičene. Pretresom stana pronađeni su nož za koji se osnovano sumnja da je korišćen prilikom izvršenja krivičnog dela i dva grama opojne droge marihuane, pripremljene za upotrebu. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');