Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Čitaoci reporteri ISTRAŽITE LEPOTE BANATA
 
 

ISTRAŽITE LEPOTE BANATA

Jedinstvena poseta BANATA (ZRENjANIN, DVORAC EČKA, BELO BLATO, KOVAČICA, PANČEVO) - JEDNODNEVNI IZLET

 

Polazak u suboru 10.04.2021. iz Kragujevca u 07:00 časova ispred „Rode“.

Obaveštavamo Vas da se zbog pogoršane epidemiološke situacije i neizvesnosti u vezi sa merama koje će krizni štab usvojiti, izlet u Banat odlaže.

Za datum polaska pozovite organizatora i vodiča, kontakt telefoni se nalaze na kraju stranice.

 

ZRENjANIN: grad na Begeju, grad mostova, sporta, multinacionalne sredine, zanimljive arhitekture. Narodni muzej, pozorište, katedrala, biblioteka, Hram Uspenja presvete Bogorodice. Razgledanje grada sa lokalnim vodičem.

BELO BLATO: mali zeleni raj okružen vodom, magija suživota na sedam jezika. Selo smešteno na obodu Carske bare u okruženju vodotokova Begeja, Tise i trščanih ritova. Drvoredi sibirskog bresta, spokojstvo, čist vazduh, egzotika, gnezda lastavica, ovde se vraćaju rode. Salaš „Lujza“-etno park, autentičan ambijent, mangulice, magarci. Selo živi od trske. Sada je ovo hit destinacija. Obilazak sa lokalnim vodičem. Na salašu „Lujza“ od mene poklon-po dva parčeta hleba premazanih mašću od mangulice i posutih alevom paprikom.

DVORAC „KAŠTEL“ EČKA: mesto gde stvarnost postaje bajka. KOVAČICA: centar naivne umetnosti, galerija naivne umetnosti u kojoj je 37 autora predstavljeno sa 458 slika (Zuzana Halupova, Martin Jonaš, Elžbeta Čizikova, Jan Sokol….)

PANČEVO: Nalazi se na obalama Tamiša i Dunava. Narodni muzej, Hram Preobraženja Gospodnjeg, Vajfertova pivara, park prirode, Svetouspenska crkva…Obilazak sa lokalnim vodičem. Ručak u restoranu Vajfertove pivare. Povratak za Kragujevac u večernjim satima.

Cena: 2.000,00 dinara

Fakultativa:

– Narodni muzej Zrenjanin 150,00 dinara,

– Belo Blato 100,00 dinara,

– Dvorac Ečka 200,00 dinara,

– ručak 500,00 dinara.

Prijavljivanje i plaćanje

Pođite da otkrijemo lepote Banata i uživamo! Olgica Vasilijević…..064/1737942,065/9211017,034/361 065

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži