Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Glamping stiže na Heineken Lovefest
 
 

Glamping stiže na Heineken Lovefest

Glamping, koncept koji je u svetu popularan poslednjih godina ovog leta stiže i na Heineken Lovefest. Kamperi će od danas moći da rezervišu svoj VIP šator i to na novoj lokaciji, jer je zbog rekordnog interesovanja mesto kampa promenjeno.

 

Noizz VIP kamp moćiće da se rezerviše za dve, tri ili četiri osobe, a u luksuznom šatoru smešteni su kreveti, podloške, posteljina, vreća, jastuk, stolica i priključak za struju. Glamping na festivalu posetiocima pruža sve prednosti kampovanja u prirodi uz veću udobnost u kampu. Ljubitelji boravka u prirodi ne treba da propuste ležeran kamperski život u kombinaciji sa noćnim provodom. Jedinstveni spoj glamura i kampovanja namenjen je onima koji posle nezaboravne festivalske noći žele da se na pravi način odmore u zelenilu vrnjačkog parka.

U sklopu glampinga na Heineken Lovefestu postoji mogućnost iznajmljivanja lokera za čuvanje stvari koji su dostupni 24 časa dnevno. Svim posetiocima na raspolaganju je veoma ograničena količina VIP šatora, a više informacija mogu se naći na www.lovefest.rs.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži