Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Rukomet Vladan Matić selektor rukometaša
 
 

Vladan Matić selektor rukometaša

Rukometnu reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u januaru vodiće Vladan Matić, dok će Dejan Perić biti direktor nacionalnog tima, odlučio je UO RSS.

U saopštenju Saveza navodi se da će generalni sekretar RSS Božidar Ðurković "u narednim danima" razgovarati sa Matićevim klubom Celje o angažovanju tog trenera za selektora Srbije.

RSS je želeo da angažuje trenera Flensburga Ljubomira Vranješa, ali nije uspeo da se dogovori sa nemačkim klubom.

"Celje je voljno da pusti Matića, a on je spreman da počene da radi sa reprezentacijom. Razgovori će se obaviti oko uslova, tehničkih detalja, kao i planova da oko eventualnog dužeg vođenja reprezentacije", rekao je predsednik RSS Velimir Marjanović.

Reprezentacija će se okupiti krajem oktobra, u nedelji posvećenoj nacionalnim timovima, i odigraće dve prijateljske utakmice protiv Češke.

Matić ima 43 godine. Sa SR Jugoslavijom osvojio je dve bronzane medalje na Evropskim prvenstvima, 1999. i 2001. godine. Bio je pomoćnik selektora Mađarske 2009, a u Celju je od 2011.

 

IZVOR. B92, BETA

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');