Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Rukomet Jedan igrač bije, drugog pretukli
 
 

Jedan igrač bije, drugog pretukli

Dok je u Kaću rukometaš Napretka Nikola Stojković udario je navijača domaćina, a u Zemunu je pretučen igrač Crvene zvezde Goran Čorović.

 

Incident u Kaću se dogodio kada je jedan od igrača gostujuće ekipe pao, najverovatnije posle udarca koji je dobio iz publike.

Igrač Stojković je iznerviran onim što se desilo prišao tribinama i u lice pesnicom udario starijeg navijača domaće ekipe, koji je jaknom zamahivao prema njegovom povređenom saigraču.

Ovaj incident nije želeo da za B92 prokomentariše direktor Jugovića Dragan Vrgović. Sa druge strane, niko ni iz kruševackog kluba nije bio spreman na komentar jer, po njihovom objašnjenju, Upravni odbor još nije zasedao, pa nema zvaničnog komentara.

Za sada postoji samo izjava trenera Napretka Dejana Vukelića, koji je i sam mnogo puta gostovao kao igrač u Kaću i, kako kaže nikada nije imao problema.

Zanimljivo je da je u zapisnik posle meča uneto da ni jedna od ekipa nije imala prigovor. Jugović je pobedio 23:19.

Drugi nemili događaj zabeležen je u Beogradu, tačnije Zemunu. Prvotimac Crvene zvezde Gordan Čorović treći je rukometaš "crveno-belih "nad kojim su se huligani iživljavali.

Incident se dogodio na autobuskoj stanici u blizini hale Pinki. Prethodno su problema imali Stefan Ćirić i Vojislav Brajović.

Kako saznaje "Sport", deo slobodnog dana Čorović je iskoristio da ode na proslavu kod kumova. Po povratku kući, na autobuskoj stanici kod hale Pinki u Zemunu, pretuklo ga je nekoliko momaka.

Čorović nije hteo da ide u policiju i kod lekara, već je trpeo bolove i čak se pojavio na treningu Zvezde u ponedeljak prepodne. Čim ga je ugledao u podlivima, trener Peruničić ga je poslao kući po zdravstvenu uz naredbu da slučaj prijavi policiji i ode na pregled u Klinički centar.

Mladi prvotimac Crvene zvezde koji na dvojnu registraciju igra i za Obilić, tek je napunio 19 godina.

 

IZVOR. B92 | AK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži