Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Rukomet Vuković dobio naslednika, Vranješ novi selektor rukometaša Srbije!
 
 

Vuković dobio naslednika, Vranješ novi selektor rukometaša Srbije!

Novi selektor muške reprezentacije Srbije je Ljubomir Vranješ, što je odlučio Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije današnjim elektronskim glasanjem.

"Između dva kandidata koja su pokazala veliku volju i hrabrost da pomognu rukometnoj reprezentaciji da se kroz preostale dve kvalifikacione utakmice plasira na Evropsko prvenstvo u Danskoj, članovi Upravnog odbora odlučili su da ipak to bude Vranješ", naveo je predsednik RSS-a Velimir Marjanović u saopštenju.

Osim Vranješa, kandidat za selektora bio je i Vladan Matić.

Vranješa čekaju utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj sledeće godine. Prva 12. juna sa Rusijom, a onda 16. juna sa Bosnom i Hercegovinom.

Reprezentacija Srbije trenutno je treća u sedmoj kvalifikacionoj grupi, sa pet bodova, koliko ima i drugoplasirana Austrija, dok Rusija na prvom mestu ima šest. BiH nema nijedan bod.

Vranješ je trener nemačkog Flensburga, sa kojim ima ugovor do 2017. godine, tako da će oba posla obavljati istovremeno.

 

Izvor Alo

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');