Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Ostali sportovi Šampioni vaterpola u petak u Kragujevcu
 
 

Šampioni vaterpola u petak u Kragujevcu

Naši najbolji vaterpolisti, podeljeni u dve ekipe prikazaće sve čari igre u petak, 25. marta, kragujevačkoj publici. 
vat.png - 577.31 Kb

Selektor Dejan Savić je pozvao 26 igrača, a drugu selekciju vodiće Vladimir Vujasinović. Zbog obaveza u turskom Galatsaraju neće doći Slobodan Nikić, dok je Miloš Ćuk povređen.

- Oduvek smo imali želju da obiđemo Srbiju i pozdravimo navijače. Imaće dve reprezentacije podjednakog kvaliteta i utakmice će biti prave - naglašava selektor Dejan Savić.

Naši asovi će na Kosovu i Metohiji obići Leposavić, Gračanicu i Kosovsku Mitrovicu. Prihod sa revijalnih utakmica biće uplaćen narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, Nišu i Kragujevcu. Veliku pomoć u realizaciji projekta dao je generalni sponzor VSS "Telekom Srbije".

Od 28. marta do 1. aprila u Beogradu evropski i svetski šampioni treniraće sa Australijom. Poslednjeg dana marta u Zrenjaninu će biti odigrana zvanična utakmica.

Izvor:novosti.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži