Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Ostali sportovi Aikido sekcija obeležila jubilej
 
 

Aikido sekcija obeležila jubilej

Aikido sekcija Sokolskog društva "Kragujevac Matica" obeležila je pet godina postojanja. Prigodnu manifestaciju u Sokolani, kojom je obeležena godišnjica, uveličali su gosti iz Dimitrovgrada i Kraljeva.

Pre pet godina grupa entuzijasta osnovala je aikido sekciju u okviru Sokolskog društva "Kragujevac Matica". Od nekoliko članova na početku rada sekcija danas okuplja oko 40 ljubitelja ove japanske veštine koja je, kako kažu, prikladna sokolskim principima. Pored domaćina, na prigodnom programu obeležavanja godišnjice nastupili su članovi drugih aikido klubova iz Kragujevca, kao i gosti iz Dimitrovgrada i Kraljeva, koji su pokušali da dočaraju lepotu ove veštine. Goste iz Dimitrovgrada predvodio je Zoran Lozev, jedan od osnivača kragujevačke sekcije. Treninzi aikido sekcije Sokolskog društva "Kragujevac Matica" odvijaju se u dve grupe, u Sokolani i u Ilićevu.

Treneri se nadaju da će dobrim radom i boljim uslovima privući nove članove koji žele da vežbaju ovu veštinu samoodbrane.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži