Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Ostali sportovi Rađen kao pedagog - Ovo su njegovi saveti budućim vaterpolistima!
 
 

Rađen kao pedagog - Ovo su njegovi saveti budućim vaterpolistima!

Naš dugogodišnji vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen bio je gost u Kragujevcu, na memorijalnom turniru ''Nenad Manojlović'', gde je iskoristio priliku i za davanje korisnih saveta novim nadama kragujevačkog Radničkog, imajući u vidu sve uspehe koje je ostvario, ali i ovaj poslednji težak neuspeh...

Rađen kao pedagog - Ovo su njegovi saveti budućim vaterpolistima!

Proslavljeni srpski reprezentativac, Nikola Rađen, koji je nedavno suspendovan, jer je pao na doping testu, bio je gost međunarodnog Memorijalnog turnira ''Nenad Nena Manojlović'' u Kragujevcu, iz poštovanja prema ovom velikom treneru, vaterpolisti i sportskom radniku. Rađen je iskoristio ovu priliku da obraduje dečake domaćeg Radničkog, ušavši posle meča u njihovu svlačionicu, gde im je pričao o greškama koje je napravio i posavetovao ih da uče na njegovom primeru.

''Ja sam lep primer kako treba i kako ne treba. Zbog vaterpola sam postigao mnogo u životu, ovaj sport me je obrazovao i oblikovao kao čoveka, da budem što bolji, da se borim kroz život i uvek stremim ka najvišim ciljevima. Svaki čovek može da pogreši, niko nije bezgrešan, ali je bitno da se greške više ne ponove. Jedan trenutak nepažnje i glupost, kao što se meni desilo, mogu da upropaste celu karijeru'', rekao je Rađen.

Evropski i svetski šampion i osvajač brojnih medalja kako na reprezentativnoj, tako i klupskoj sceni, istakao je da je došao da ohrabri dečake. ''Mladi ste, tu ste zajedno, delite dobro i zlo i to su neke prave vrednosti. Kako budete stasavali druženje će vam biti još bolje i lepše, pobede će biti slađe i treninzi zanijmljiviji. Samo treba da uživate, verujete jedni u druge i da imate cilj u životu'', zaključio je Rađen.

Turnir ''Nenad Nena Manojlović'' održava se u kragujevačkom ''Parku'', od 30. jula do 2. avgusta, a pored domaćeg Radničkog učetsvuju mađarski Ferencvaroš, italijanska Roma, turski Galatasaraj, subotička Spartak Prozivka i valjevski Valis.

Foto: vkradnicki.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži