Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Ostali sportovi Filipović čestita, Savić o suđenju
 
 

Filipović čestita, Savić o suđenju

Vaterpolisti Srbije su obezbedili medalju u Svetskoj ligi, a najbolji igrač polufinalnog duela Filip Filipović već je čestitao svojoj ekipi.

“Delfini“ su odličnom partijom savladali Australiju rezultatom 12:5, a u finalu će se sastati sa selekcijom Mađarske, koja je savladala Crnu Goru.

“Plasman u finale je jedan od zacrtanih ciljeva, odbrana je odlučila i to ohrabruje. Ostalo nam je još malo snage i sve ćemo učiniti da pobedimo. Ime rivala nije bitno, ali znamo ko su i kako se igra sa njima“, rekao je Filipović.

I dalje igrač Radničkog iz Kragujevca postigao je pet golova, a naveo je da nema imperativa u finalu, dok je selektor Dejan Savić imao zamerki na sudenje.

“Dozvoljava se rvanje, keč i ne znam čemu to vodi . Videlo se to u poslednje dve utakmice. Protiv Australije je odbrana delovala dobro ali uvek, obzirom na stadijum priprema očekujem i mali pad. Važno mi je da održavamo jedan sasvim dobar nivo. U finalu svetski prvak protiv evropskog šampiona. Oni su u najjačem sastavu i po prikazanom smo zasluženo finalisti“, zaključio je Savić.

Finale Svetske lige, koja se igra u Dubaiju, na programu je u subotu od 16.30.

IZVOR. B92 | SV

This content has been locked. You can no longer post any comment.