Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Ostali sportovi "Besmislica, pa Luis ima stomak"
 
 

"Besmislica, pa Luis ima stomak"

Menadžer Vitalija i Vladimira Klička odbacio je kao besmislicu mogućnost da se Britanac Lenoks Luis bori sa jednim od ukrajinske braće.

"To je potpuna besmislica. Pre svega, video sam Luisa pored ringa u Moksvi tokom meča sa Povjetkinom i on apsolutno nije u formi. Ima stomak, ali pre svega, ima 48 godina i više nije u cvetu mladosti ", rekao je menadžer braće Kličko Bernt Boente.

On je naglasio da ovo nije prvi put da se Luis nudi za sumu kao što je ova, od 100 miliona dolara.

"Kličko bi u tom slučaju trebalo da zaradi više, ali ko to može da plati?", zapitao se Boente.

Britanski mediji su preneli da Lenoks Luis želi da izazove aktuelnog šampiona Ukrajinca Vladimira Klička.

Promoteri su ponudili 50 miliona dolara Luisu za borbu sa jednim od braće Kličko, dok je prošlog vikenda pratio meč u kojem je Vlaidmir Kličko odbranio titulu protiv izazivača Rusa Povetkina.

Britanski bokser, koji je poslednj put izašao na ring 2003, kada je tehničkim nokautom savladao Vitalija Klička, naglasio je da neće da "ustane iz kreveta" za ponuđeni iznos, već zahteva 100 miliona dolara.

 

IZVOR. B92, TANJUG

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži