Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Košarka Povređene četiri košarkašice
 
 

Povređene četiri košarkašice

Četiri košarkašice ženske kadetske ekipe "Radničkog" iz Kragujevca i jedna majka lakše su povređene sinoć kod sela Županjac na putu Šabac-Valjevo, kada je autobus kojim su se vozile sleteo sa puta, izjavila je trener ekipe Vesna Despotović, koja je takođe bila u tom autobusu.

 

Povrede koje imaju košarkašice su istegnuće vrata, povreda vilice, polomljen prst i posekotine po licu, dok je najteže povređena majka jedne košarkašice koja ima povredu ramena kao i posekotine rekla je Despotović i dodala da su ostali ugruvani. Prema njenim rečima, autobus u kojem je bilo 13 košarkašica, troje roditelja i ona kao trener, sletelo je sa puta kod sela Županjac i svi su rano jutros stigli u Kragujevac, posle ukazane pomoći u valjevskoj bolnici. Naglašavajući da su meštani odmah pritrčali u pomoć, Despotović je rekla da su svi iz autobusa smešteni u domu "Županjac" vlasnika Branka Racića gde su se okrepili toplim čajem i sokom, a povređeni su prevezeni u bolnicu u Valjevu.

Ženska kadetska ekipa KK "Radnički" vraćala se sa utakmice prvenstva Srbije u Šapcu. U ekipi su dve devojčice koje imaju 16 godina, a sve ostale imaju 13 ili 14 godina.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži