Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Košarka Vujošević: Berzinš neće doći
 
 

Vujošević: Berzinš neće doći

Trener Partizana Duško Vujošević u intervju za „Mondo“ rekao je da mladi Letonac Janis Berzinš neće doći među crno-bele.

 

 

"Postojala je obostrana želja, međutim, njegov klub se opredelio da ga zadrži. Mislim da on definitivno ne dolazi", izjavio je Vujošević i dodao je da za sada neće biti novih pojačanja.

"Nismo u mogućnosti. Ovo što imamo, to nam je. Da je Berzinš došao kao buduća zamena za Bertansa, onda bismo morali da gledamo koga da ne registrujemo za domaća takmičenja, ali eto. Talentovan je. Sigurno je u njega potrebno ulagati da bi taj talenat razvio, ali verujem da bi relativno brzo mogao da nam pomogne. Žao mi je što nije došao. Zbog njega", dodao je Vujošević za Mondo.

A navijaci Partizana iz Trebinja na originalan način zahvalili su se Vujoševiću za sve što je učinio za klub.

 

IZVOR. B92, MONDO

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');