Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 20.06.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 20.06.2012.

02 strujaZbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Vlakča (premontiravanje stubova) u vremenu od 10.00 do 11.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Masloševu, Koletini, Kotraži, Vlakči. Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 08.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Sušički potok (ulica Avalska od br. 2 do br. 26 i od br. 7 do br. 21, Lička).

- Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stanovo (ulica Mlade Bosne, Laze Kostića, Marina Držića).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: ED Centar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži