Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 14.06.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 14.06.2012.

02 strujaZbog seče rastinja pored niskonaponske mreže u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Šumarice (ulice Proleterskih brigada, Banijskih brigada). Zbog seče rastinja pored niskonaponske mreže u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Beloševac (ulice deo Milivoja Banovića – Sićka, Posavskog odreda, Podrinskih odreda, Otona Župančića).

- Zbog remonta trafostanice u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja 1. maj (ulica Svetozara Markovića od br. 99 do br. 107, dečje obdanište i jaslice »Crvenkapa«).

- Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona (zamene SKS 1kV) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stanovo (ulica Marije Bursać).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: ED Centar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži