Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Obustava saobraćaja za vreme biciklističke trke "Kroz Srbiju - 2012."
 
 

Obustava saobraćaja za vreme biciklističke trke "Kroz Srbiju - 2012."

kroz srbijuU periodu od 12. do 17. juna 2012. godine održava se 52. Međunarodna biciklistička trka ''Kroz Srbiju - 2012.''. Na području Šumadijskog okruga voziće se dve etapne trke i to druga i treća etapa. Druga etapa vozi se 13. juna 2012. godine na relaciji Niš – Kragujevac. Trasa kretanja takmičara na području Policijske uprave Kragujevac je Gornja Sabanta – Donja Sabanta – Ždraljica – ulice 9. maja – Jagodinska – Stojana Protića i Dr Zorana Đinđića, u kojoj je, ispred Skupštine grada Kragujevca i cilj druge etape. U vremenskom periodu od 12,00 do 14,00 časova na navedenoj deonici vršiće se sukcesivna, a u gradskim ulicama potpuna obustava saobraćaja.

Treća etapa trke vozi se 14. juna 2012. godine na relaciji Kragujevac – Bajina Bašta. Trasa kretanja na području Policijske uprave Kragujevac je Kragujevac – ulice Dr Zorana Đinđića, Nikole Pašića, 27. marta, Kneza Mihaila, Kraljevačkog bataljona, Dragobraća, Vučkovica, Ravni Gaj, Knić i Bumbarevo Brdo. U vremenskom periodu od 10,30 do 12,30 časova u gradskim ulicama vršiće se potpuna, dok će se na ostalim delovima trase vršiti sukcesivna obustava saobraćaja.

Policijska uprava u Kragujevcu apeluje na učesnike u saobraćaju da koriste alternativne pravce i da na trasi kretanja ne zaustavljaju i parkiraju vozila na kolovozu i trotoaru, u vremenskom periodu kada se očekuje prolazak biciklističkog karavana.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');