Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 06.05.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 06.05.2012.

02 strujaZbog godišnjeg remonta trafostanice 35/10 kV KG 08 Lapovo u vremenu od 09.00 do 13.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Lapovo – I reon, a kratkotrajni prekidi u isporuci el. energije potrošačima u naselju Lapovo varoš. - Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Crvena zvezda (ulica Druge krajiške brigade). - Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Grujina česma (ulica Milorada Draškovića).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: Edcentar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži