Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 18.05.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 18.05.2012.

strujaZbog zamene brojila u MRO u stambenoj zgradi u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Bagremar II (ulica Dušana Uroševića br. 2). - Zbog radova u trafostanici u vremenu od 13.30 do 14.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Ilićevo (ulici Aleksandra Milenkovića, Bojadžića mala, Dragomira Ostojića, Mečkovačka, Ilijina, Viška).

- Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 08.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Crvena zvezda (ulici Drage Todorović od br. 60 do br. 108, Radosava Mandića, Živke Žiropađe).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: Edcentar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži