Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Isključenja električne energije za 24.07.2015
 
 

Isključenja električne energije za 24.07.2015

EPS Distribucija ogranak Elektrošumadija Kragujevac najavljuje isključenja električne energije 24.07.2015.god. i to:

- Zbog podizanja i premontiravanja stubova u vremenu od 07.30 do 14.00 sati doćiće do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Milutina Lukovića, Vladimira Rolovića deo od crkve do broja 24, deo naselja Desimirovac Gajić i Opornica Turanjanin i Beogradska, deo naselja Masloševo i ulica Ivankovačka u naselju Teferič.

- Zbog provere kontakata na mreži i razvoda niskog napona u vremenu od 06.30 do 08.00 sati doćiće do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Karaula III i Karaula IV u naselju Beloš¡evac i u ulici Josipa Klausa, Mine Karadžića, Oktobarskih Žrtava i okolnim ulicama.

- Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 13.00 sati doćiće do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Dragoslava Srejovića broj 50.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ogranak Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

foto: edcentar.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži