Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 14.09.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 14.09.2012.

0002Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Svetlić- Jarušice (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Svetlić. - Zbog radova u trafostanici u vremenu od 12.00 do 12.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošaču Robne kuće „Beograd“ i „Prizma“. - Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena provodnika) u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stara radnička kolonija (ulica Dimitrija Tucovića).

- Zbog radova na niskonaponskoj mreži (izgradnja mreže) u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Vinogradi (ulica Nikole Vujačića, Desankin Venac).

- Zbog remonta trafostanica u vremenu od 08.30 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Ilina voda i Košutnjak (ulica Veroljuba Jovanovića, Boška Buhe, Čede Dulejnovića, Ustanička, Pionirska, Braće Andrejević, Veljka Petrovića, Košutnjački vis, Majdanska, Moravička, Liparska kosa, Mlekarska, Košutnjačko brdo, Novice Brašića, Peskarska, Pojilo).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: ED Centar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži