Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 29.06.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 29.06.2012.

02 strujaZbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Nikšić (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Botunju, Donjim Komaricama, Kormanu - Igralište. Zbog radova u trafostanici (ugradnja osiguračke letve 1kV) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stara Erdoglija (ulica Daničićeva – deo, Dr. Ilije Kolovića, Srpskih dobrovoljaca, Deligradska, Skerlićeva – deo, Čiče od Romanije 2, 4; Vase Čarapića, Birčaninova, Pozorišna, Andre Marinkovića).

- Zbog radova u trafostanici TS 110/35/10 kV KG 0020 Ribeš u vremenu od 09.00 do 10.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Donjoj Gruži - od Knića do Petropolja, Brestovac, Konjuša, Ljuljaci, Bare, Kikojevac, Kneževac i JKP Vodovod – pogoni u Pajsijeviću.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: ED Centar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži