Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Svet Učešće AFA Svetozar Marković na XI Međunarodnom filmskom i muzičkom festivalu Kustendorf
 
 

Učešće AFA Svetozar Marković na XI Međunarodnom filmskom i muzičkom festivalu Kustendorf

Akademski folklorni ansambl Svetozar Marković i ove godine učesnik je Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala Kustendorf, koji se održava u periodu od 16. do 21. januara.

 

Ansambl će nastupiti u okviru ceremonije dodele nagrada završnog dela festivala. Festival će se održati po 11. put, a Akademski folklorni ansambl Svetozar Marković će po 10. put predstaviti tradicionalne igre naše zemlje publici Kustendorfa, koja dolazi sa svih strana sveta. Ovoga puta ansambl će izvesti koreografiju pod nazivom Moldavska tarantela, posebno postavljenu za ovu priliku, a uz kompoziciju sa saundtreka filma Na mlečnom putu, reditelja Emira Kusturice.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži