Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Svet Otvoren Univerzitet za žene koje traže bogate starije muškarce koji će ih finansijski izdržavati – diplomirane sponzoruše!
 
 

Otvoren Univerzitet za žene koje traže bogate starije muškarce koji će ih finansijski izdržavati – diplomirane sponzoruše!

Profesionalna sponzoruša Karla Abonia i nen mentor Alan Šnajder u Njujorku su otvorili Univerzitet za žene koje traže bogate starije muškarce koji će ih finansijski izdržavati.

„Naučiću vas kako da gledate na vezu kako bi ona bila prosperitetna i korisna za obe strane“,  kaže Abonia.

Ova „edukativna“ organizacija želi da nauči učenice kako da budu uspešne sponzoruše pomoću seksualnosti, razumevanja, darežljivosti, privlačnosti i uzajamnosti.

Isto tako, nastava je otvorena i za muškarce koji žele da budu sa sa takvim ženama.

„Ne radi se tu samo o vođenju ljubavi, pomažemo im da otkriju iskru, stvarnu povezanost, a mnogi se parovi i venčaju“, kaže Šnajder.

Dodaje da nema stida u tome da je muškarac sponzor.

„Takve veze su stvarne i monogamne su poput drugih veza, ponekad čak i više nego druge veze. Mnoge takve veze završe brakom ili su dugoročne“, zaključuje Šnajder.

Izvor:Dnevnik

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži