Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Svet Ima 39 žena, 94 dece, 33 unučadii i svi žive pod istim krovom
 
 

Ima 39 žena, 94 dece, 33 unučadii i svi žive pod istim krovom

Zion Čan živi sa 181 članom porodice. Njihov dom je kuća na četiri sprata, koja ima više od stotinu soba. Imaju i svoju školu.

U indijskoj državi Mizoram, u selu Baktavng, živi Zion Čan. Ovaj na prvi pogled običan čovek ipak nije neko ko se viđa svaki dan. Naime, ovaj Indijac verovatno ima najveću porodicu na svetu i živi sa čak 181 članom porodice!

Zion ima 39 žena, 94 dece, 14 snaji i 33 unučadii svi žive pod istim krovom. Njihov dom je kuća na četiri sprata sa više od stotinu soba. Imaju čak i svoju školu. Za večeru obično pojedu 30 pilića, blizu 60 kilograma krompira i 100 kilograma pirinča.

Ziona ne brine njegova velika porodica, čak i ne traži nikakvu pomoć kako bi je izdržavao. On je predstavnik sekte koja dozvoljava članovima da se žene koliko god puta hoće. Sam Zion se u jednoj godini oženio čak deset puta.

- Srećan sam što sam muž 39 žena i glava najbrojnije porodice na svetu – izjavio je Zion.

Izvor:Večernje novosti

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži