Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika U subotu miting opozicije u Kragujevcu
 
 

U subotu miting opozicije u Kragujevcu

Bivši gradonačelnik Kragujevca i lider opozicionog pokreta Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović pozvao je danas građane na miting opozicije u subotu, 30. maja u Kragujevcu.

Stevanović je, kako je preneo Pokret, poručio da bi taj jedan sat 30. maja trebalo posvetiti sebi i budućnosti, pokazati šta građani zaista misle o sadašnjoj vlasti koja "vodi u sigurnu propast". Po Stevanovićevim rečima, zbog skoro potpune blokade medija u Srbiji, mitinzi su jedini način da i opozicija kaže šta misli o svemu što se dešava. On je kazao da je miting DS u Beogradu imao odličan odjek, ali da će tek miting u Kragujevcu koji je do skora slovio za "oazu demokratije i slobodnog mišljenja", doneti prave rezultate.

Stevanović je najavio posle mitinga u Kragujevcu seriju mitinga širom Srbije čiji je cilj da se ukaže šta radi sadašnja vlast, na slabe učinke ljudi koji je čine i da podseti građane da su važni rezultati, a ne prazna obećanja. Miting u Kragujevcu, smatra Stevanović, biće prilika da se ukaže na stanje u gradu koji je do pre nekoliko meseci bio po svemu treći u Srbiji, da se ukaže na stanje u sportu, kulturi, na socijalne probleme i na investicije. "Mitinzi su zapravo priprema za izbore, onaj signal režimu da se urazumi kako ne bi došlo do još većeg urušavanja u svim sferama života", rekao je Stevanović. Miting u subotu biće održan na Trg kod Krsta u 19 časova, u organizaciji Demokratske stranke i Zajedno za Šumadiju

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');