Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika VERKO: "Ako izbora bude sada, pobediće naprednjaci''
 
 

VERKO: "Ako izbora bude sada, pobediće naprednjaci''

Veroljub Stevanović kaže da bi SNS pobedila na izborima ako budu održani uskoro a da SNS-a nigde neće biti ako izbori budu na jesen jer predstoji strašna kriza.

"Realno, ako izbori budu sada, narod još uvek ne razume, jer mu se servira sve i svašta, od hapšenja do šarenih laža i ostalog, i pobediće naprednjaci. Ako izbori budu na jesen, nigde ih neće biti", rekao je gradonačelnik Kragujevca.

Stevanović, čija je stranka Zajedno za Šumadiju u savezu sa Ujedinjenim regionima Srbije Mladjana Dinkića, rekao je da mnogo argumenata ukazuje na izbore, a da je on medju retkima koji misle da izbori neće biti održani na proleće.

"Predstoji strašna kriza, ova godina biće jako teška. Pitanje je koliko će im se dati da raspišu izbore, a da nisu završili do kraja poslove o Kosovu i sve ostalo. Po meni, teško da će biti izbori, a oni bi to jedva čekali", rekao je Stevanović.

Stevanović je naveo da postoje stalni pokušaji da se skupštinska većina u Kragujevcu promeni ali da je gradska vlast stabilna i da se pokušaji naprednjaka u tom gradu ne mogu nazivati prekomponovanjem, nego "otimanjem vlasti".

"To što rade ne znam kako se zove, da li je korupcija ili nešto gore, ali kada stavite u džep 50 radnih mesta i 500.000 evra, a zatim to nudite odbornicima kroz direktnu kupovinu, kako se to onda zove, a navodno se borite protiv korupcije", rekao je Stevanović.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');