Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika SNS u ovoj godini nastavlja politiku reformi
 
 

SNS u ovoj godini nastavlja politiku reformi

Iako je pred nama još jedna teška godina, Srpska Napredna Stranka nastaviće politiku reformi svih segmenata društva.

Ovo je, između ostalog, na konferenciji Gradskog odbora SNS u Kragujevcu istakla Biljana Ilić-Stošić, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije i dodala:

- Naši naredni potezi su donošenje i sprovođenje zakona, koji će te reforme da podrže i omoguće njihovu primenu. Beskompromisna borba protiv svih onih koji su se ogrešili o građane i državu u celini, biće nastavljena i u 2014.godini. Sve to neće da bude ni lako ni jednostavno, ali Srpska Napredna Stranka želi i sledećeg Božića da svoje građane pogleda u oči, bez stida i srama. To zaslužuje duh božićnih nadanja, to zaslužuju građani, koji su suviše dugo patili i plaćali greške političara i onih koji su do nedavno vodili Srbiju.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');