Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika SNS o problemu parkiranja u Mihaila Iveše
 
 

SNS o problemu parkiranja u Mihaila Iveše

Stanovnici ulice Mihaila Iveše obratili su se SNS-u zbog problema koje imaju sa parkiranjem, kažu kragujevački naprednjaci.

- Građani ulice Mihaila Iveše koja se nalazi u centralnom gradskom jezgru svakodnevno se suočavaju sa problemima koji otežavaju normalno funkcionisanje. Veliki problem, ako ne i najveći, ovog dela naselja je nedostatak parking prostora i nepostojanje trotoara zbog kojih je ugrožena sigurnost žitelja ove ulice, pre svega dece koja idu u OŠ „21. oktobar“ – kažu u Gradskom odboru Srpske napredne stranke.

Stanje na terenu dodatno su opisali činjenicom da su ulice u okolini jednosmerne i da “u pojedinim trenucima” vlada potpuni saobraćajni kolaps, koji, do sada, srećom nije imao ozbiljnije posledice, osim lakših udesa. Međutim, oni su ipak ozbiljno zabrinuti, najviše za decu koja idu u obližnju školu, jer kako kažu, nemaju prostora za kretanje.

- U ovoj ulici, svi osim stanara parkiraju svoja vozila na slobodnom prostoru, čak i zelenim površinama namenjenim za igru dece. Razumljiva je potreba građana da pronađu besplatno mesto za svoj auto, ali nerazumljiva je indiferentnost gradske vlasti za potrebe građana – kažu naprednjaci.

Brojni bezuspešni pokušaji stanara ovog dela grada da problem reše u lokalnoj samoupravi, kako kažu, naveli su ih da se na kraju obrate SNS-u, te iz ove stranke stiže apel gradskoj vlasti da se pozabavi tom temom. 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');