Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika Velja Ilić: Gradićemo 5.000 stanova za socijalno ugrožene
 
 

Velja Ilić: Gradićemo 5.000 stanova za socijalno ugrožene

Predsednik Nove Srbije (NS) i ministar građevinarstva Velimir Ilić izjavio je danas u Čačku da njegovo Ministarstvo sprema projekat izgradnje 5.000 stanova za socijlno ugroženo stanovništvo.

On je u svom izlaganju na izbornoj skupštini NS kazao da će sledeće godine početi izgradnja 1.700 tih stanova.

Ilić je rekao da je Nova Srbija, koja je osnovana pre 15 godina, imala „puno problema“ dok je bila u opoziciji, i da su neki njeni funkcioneri „neopravdano proganjani“.

„Meni je žao što su neki funkcioneri naše stranke, kao što su Branko Jocić i Milekno Šarančić neopravdano proganjani. Mi ćemo se boriti za njih i dokazati da su bili u pravu“, rekao je Ilić na izbornoj skupštini NS, koja je u prvom delu bila otvorena za javnost.

Ilić je ocenio da je izgradnja gasovoda Južni tok jedna od najvećih investicija u istoriji Srbije, i dodao da je ove godine u Srbiji izdato građevinskih dozvola u ukupnoj vrednosti od tri milijarde evra.

U nastavku sednice biće izabrani predsednik i potpredsednici stranke, a popodne će biti održana svečanost u Domu kulture u Čačku povodom obeležavanja 15 godina rada Nove Srbije.

Izvor:Beta

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');