Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Mladić radio kao nadničar na građevini
 
 

Mladić radio kao nadničar na građevini

mladic_u_NSNOVI SAD - Bio je običan fizički radnik. Građevinar. Radili smo zajedno i još sam u šoku. Ne mogu da verujem da je Milorad Komadić u stvari Ratko Mladić. Teškim, gotovo nečujnim glasom, u ekskluzivnoj ispovesti za “Blic”, dvadesetogodišnji student R. R. iz Zrenjanina priča kako je radio na građevini u zrenjaninskoj Novoj industrijskoj zoni, sa Ratkom Mladićem, najtraženijim haškim beguncem.  

Kada je student juče na vestima čuo da je uhapšen begunac, shvatio je da je u leto 2010. godine za zrenjaninskog preduzimača delio radnički hleb sa Mladićem. Tada su počele da mu se vraćaju slike sa gradilišta, zajednički ručak sa Mladićem, alijas Komadićem. 

- Ne verujem... Milorad Komadić, pa ja sam poznavao čoveka, radio sam sa njim! Eto koliko smo bili kolektivno slepi. Ličio je na Mladića, čak sam ga i pitao da li je svestan koliko, ali sam samoga sebe ubedio da to nije to, da zvučim kao neki teorista zavere. Odakle Mladić na gradilištu? Kad ono to jeste on - nastavlja zrenjaninski student.  On je, kako sam tvrdi, Ratka Mladića ili Milorada Komadića upoznao prošlog jula, na jednom od gradilišta u novoj zoni Zrenjanina poznatoj po tome što je Evropska unija finansirala radove na objektima.

Izvor: Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.