Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Treća žrtva božićne nesreće na Ibarskoj magistrali
 
 

Treća žrtva božićne nesreće na Ibarskoj magistrali

ibarska-foto-tanjug_fLekari Kliničkog centra u Kragujevcu su, posle šest dana, izgubili borbu za život petnaestogodišnjeg Radovana Gajovića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Ušća, na dan Božića.Dečak je preminuo prošle noći, ne dolazeći svesti. Njegov otac Milivoje (51) i sestra Milica (10), poginuli su na licu mesta, na Ibarskoj magistrali, kada je „golf“ kojim je upravljao Milivoje direktno udario u autobus koji je naišao iz suprotnog smera.

Ljiljana Gajović, supruga, i Milanko, brat vozača koji je seo da vozi u pripitom stanju, izašli su iz vozila nekoliko minuta pre nesreće, ali su u automobilu ostala deca. Radovan je u sudaru zadobio teške povrede kostiju, ali su povrede glave, kada je udario u kontrolnu tablu automobila, bile kobne.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži