Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Kontrole rada ugostiteljskih objekata u Kragujevcu
 
 

Kontrole rada ugostiteljskih objekata u Kragujevcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u saradnji sa nadležnim inspekcijskim službama sproveli su kontrolu rada ugostiteljskih objekata u kojima se u noćnim satima okuplja veći broj mladih, kao i bezbednosno interesantnih lica.

 

Tom prilikom kontrolisana su dva noćna kluba i tri samostalne ugostiteljske radnje. Zbog uočenih nepravilnosti protivpožarne zaštite jedan ugostiteljski objekat je zatvoren za rad, dok je jednom lokalu naloženo da ih u određenom roku otkloni. Policija je, zbog preglasne muzike u dva ugostiteljska objekta, protiv odgovornih podnela prekršajne prijave i oduzela muzičke instrumente.

Po raznim osnovama podneto je ukupno 11 prekršajnih prijava i izvršena kontrola velikog broja lica. Policija će, u narednom periodu, sa inspekcijskim službama nastaviti nadzor nad ovim i drugim noćnim klubovima i ugostiteljskim objektima.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži