Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Zaplenjene droge i oružja
 
 

Zaplenjene droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su N. L. (1987), kod koga su prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronašli pištolj sa pripadajućim okvirom i šest metaka. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su P. P. (1963), kod koga je prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronađen karabin i devet komada municije. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja,držanje,nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. J. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla 13 grama kokaina, oko 600 grama marihuane, 302 grama spida, vagicu za precizno merenje, 99.890 dinara i 650 evra. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D. I. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla oko 350 grama marihuane, 202 grama spida i dve vagice za precizno merenje. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenih N. S. (1992), M. T. (1992) i N. L. (1998), pronašla oko 40 grama kokaina. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.

KRIVIČNE PRIJAVE U REDOVNOM POSTUPKU

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i oduzela lovački karabin i 56 metaka različitog kalibra.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla i oduzela lovački karabin.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv muškarca, kod koga su prilikom pretresa pronađene dve lovačke puške i 11 malokalibarskih metaka. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv jedne osobe, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla i oduzela 508 komada municije različitog kalibra.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla pištolj sa okvirom u kome se nalazilo sedam metaka.

foto: Srbija danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži