Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Predala se dvojica mladića
 
 

Predala se dvojica mladića

Dvojica od trojice mladića, koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova predali su se policiji.

 

Policiji su se posle pregovora predali osamnaestogodišnji mladić i maloletnik, sa kojima je obavljen razgovor, a o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo. Policiji je, takođe, predata i automatska puška i tri bombe. Policija nastavlja pregovore sa mladićem, koji je ostao u podrumu, a za kojim je raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine.

Podsećamo da je taj tridesetšestogodišnjak obavestio juče Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda, međutim nakon toga se sa dvojicom mladića koji su se jutros predali zatvorio u podrum stambene zgrade.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži