Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Zloupotreba položaja i falsifikovanje službene isprave
 
 

Zloupotreba položaja i falsifikovanje službene isprave

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. R. (30) i S. S. (36), obojica iz Kragujevca i odredili im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

 

Postoje osnovi sumnje da su M. R. i S. S., nakon što su osnovali firmu sa prijavljenim sedištem u Novom Pazaru, u protekla dva i po meseca od više privatnih preduzeća iz Beograda preuzeli raznu robu (auto delove, akumulatore i dr.), vrednosti oko 2.500.000 dinara. Oni se terete da su robu prodali, dobijeni novac zadržali za sebe i na taj način oštetili dobavljače.

 

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');