Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Hapšenja zbog nasilničkog ponašanja, LTP i krađe
 
 

Hapšenja zbog nasilničkog ponašanja, LTP i krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su N. R. (20) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je, u razmaku od šest sati, izvršio četiri krivična dela - dva nasilnička ponašanja, laku telesnu povredu i krađu.

 

Kako se sumnja, najpre je taksisti (41) koji ga je odvezao do naselja Korićani u Kragujevcu, nakon odbijanja da mu plati celokupan iznos usluge, šrafcigerom naneo rasekotinu u predelu ramena i polomio mu retrovizore na vozilu. U naselju Bagremar je, nešto kasnije, Kragujevčanki (36), koju je sreo na ulici, bez povoda i razloga nožem zadao ubodnu ranu u predelu leđa i naneo joj laku telesnu povredu.

Sumnja se da je, koristeći usluge drugog taksi vozila, fizički napao vozača (60) i oduzeo mu tablet računar, da bi na kraju taksistu (36), koji ga je odvezao do Korićana, napao nožem.

Ovaj taksi vozač je uspeo da mu oduzme nož, nakon čega je došao u Policijsku upravu Kragujevac da prijavi događaj. Efikasnom intervencijom policije N. R. je ubrzo identifikovan i uhapšen. Kod njega su pronađeni nož, šrafciger i tablet koji je ukrao.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

This content has been locked. You can no longer post any comment.