Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Krivične prijave za tešku krađu i oštećenje tuđe stvari
 
 

Krivične prijave za tešku krađu i oštećenje tuđe stvari

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu nadležnim tužilaštvima u Kragujevcu i Aranđelovcu podneli su krivične prijave protiv dvojice aranđelovčana (25 i 16 godina), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Postoje osnovi sumnje da su oni, u noći između 5. i 6. januara 2016. godine, u naselju ''Bangladeš'' u Aranđelovcu, obili više putničkih vozila iz kojih su oduzeli CD uređaje, akumulatore, rezervne točkove i alat. Policijski službenici pronašli su sve ukradene predmete i vratiće ih vlasnicima. Policija je rasvetlila i tešku krađu kada je, u noći između 1. i 2. januara 2016. godine, obijena kuća u Aranđelovcu i iz nje oduzet zlatan i srebrni nakit, vrednosti oko 180.000 dinara.

Tom prilikom uhapšen je M. N. (34) iz Aranđelovca, kod koga je pronađen sav srebrni i deo zlatnog nakita. Njemu je, nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Aranđelovcu odredio pritvor.

foto: mup.gov.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži