Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Udes izazvao požar na benzinskoj pumpi
 
 

Udes izazvao požar na benzinskoj pumpi

Posle udesa, automobil „alfa romeo“, jutros oko 2,45 naleteo je na aparat za točenje goriva na benzinskoj stanici „NIS petrol“ kod Velikog parka, u Kragujevcu.

Srećom, nije bilo žrtava i štete većih razmera, iako je došlo do požara, koji je, pored vozila i aparata, zahvatio i krovnu konstrukciju benzinske stanice.

Udar u aparat za točenje goriva posledica je sudara između „alfa romea“ i taksi vozila ”dačia logan”, koje se sa taksi stajališta nepropisno uključivalo u saobraćaj. Vozači oba vozila zadobili su lake telesne povrede.

Vatrogasne ekipe brzo su lokalizovale požar i sprečile teže posledice. U požaru nije bilo povređenih, a pričinjena je materijalna šteta od oko 1,7 miliona dinara.

Protiv taksi vozača T. M. (42) biće podneta krivična, a protiv vozača ”alfa romea” A. S. (21), obojice iz Kragujevca, prekršajna prijava.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');