Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Saopštenje MUP - 14.03.2011
 
 

Saopštenje MUP - 14.03.2011

2476_policijagrbPripadnici Policijske uprave u Kragujevcu – Policijske stanice u Rači lišili su slobode i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu sproveli DARKA A. (19) iz Sepaca kod Rače, kao i STEFANA P. (18) i MIROSLAVA P. (21) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela uništenje i oštećenje javnih uređaja i teška krađa. 

Postoje osnovi sumnje da su Darko A., Stefan P. i Miroslav P., u noći između 11. i 12. marta 2011. godine, u mestu Sepci kod Rače, posekli oko 150 metara telefonskog kabla, čime su meštane ovog sela ostavili bez telefonskih linija, a JP ''Telekom Srbija'' pričinili materijalnu štetu od preko 100.000 dinara.  

Policija je na području opštine Topola zaustavila vozilo marke ''pežo'' kojim je Miroslav P. prevozio ukradeni kabal prema Aranđelovcu. S obzirom da je pronađen i telefonski kabal koji ne potiče iz krađe u Sepcima, policija radi na rasvetljavanju i drugih krivičnih dela koja su izvršili Darko A., Stefan P. i Miroslav P.

This content has been locked. You can no longer post any comment.