Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika NOVI SAD: Maloletnici šutirali putnike, otimali im torbe i skidali pantalone pred njima!
 
 

NOVI SAD: Maloletnici šutirali putnike, otimali im torbe i skidali pantalone pred njima!

Očevici kažu da se sve odigralo veoma brzo, ali su za samo nekoliko minuta trojica osnovaca šutirala putnike na Železničkoj stanici, otimala im torbe i skidala pred njima pantalone.

Trojica četrnaestogodišnjaka su na novosadskoj  Železničkoj stanici šutirala putnike, otimala im torbe, prskala ih suzavcem i pred njima skidala pantalone, piše 021.rs.

Policija je protiv dvojice podnela krivične prijave, dok je treći u bekstvu.

Prema rečima očevidaca, najgore je prošao putnik iz Bačkog Jarka D. K., kojeg su prvo šutirali, zatim mu oteli torbu, dok su Novosađaninu M. Z. prsnuli suzavac u oči. U policiji kažu da su istog dana opljačkali hamburgeriju i lomili mobilijar na dečjem igralištu.

Očevici kažu da se sve odigralo veoma brzo, ali su za samo nekoliko minuta trojica osnovaca napravila opštu pometnju i haos na stanici.

- Najpre su pretrčali preko pruge i došli na peron. Odmah su počeli da skidaju pantalone pred putnicima. Pokazivali su gole zadnjice i šokirali sve prisutne – ispričala je Kristina Šarić, koja je tog dana bila s ocem i trogodišnjom ćerkom na peronu. Ona priča da su maloletnici potom maltretirali starijeg čoveka koji je čitao novine na klupi. Iz čista mira jedan mu je oteo novine, a druga dvojica su ga udarala po glavi.

- Kada je čovek pokušao da ustane, gurnuli su ga na žičanu ogradu i pobegli s njegovom putnom torbom. Moj otac ih je sa tim čovekom pojurio i oni su bacili torbu i udaljili se sa stanice – navela je ona.

U parku je policija uhapsila dvojicu, a treći je pobegao.

Izvor:021.rs

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži